Första vårdagen


Idag kändes det verkligen som att första vårdagen var här. Medan solen var framme tog jag och familjen en långpromenad runt stadens alla hörn i cirka två timmar. Jag älskar att gå ut på promenader, det rensar hjärnan på all dimma som lätt samlas på om man sitter inne i lägenheten för länge. I och med pandemin, återhämtning efter förlossning och den höst och vinter som varit så har jag inte spenderat mycket tid utanför lägenheten. Nu när solen är åter ger den mig lite hopp om den kommande våren och sommaren, och med det har även massvis med inspiration infunnit sig!

Framöver kommer jag att jobba med Longing hearts, part two samt sätta igång med en bild till en väninna på hennes fantastiska hund! Jag har landat i att jag framöver också kommer att ta emot önskemål från de som skulle vilja ha en tavla med ett specifikt motiv. För de som undrar så använder jag mig främst av Photoshop för att färgsätta mina bilder med hjälp av en Wacom ritplatta, skissen görs oftast först i ett vanligt skissblock med blyerts. Skulle man vilja lämna ett önskemål om en speciell tavla kan man alltid kontakta mig via kontaktformuläret!

Resterande delen av den här söndagen ska spenderas med familjen innan måndagen kommer och det är dags att sätta igång med ritandet igen. Ha det gott och ta hand om er!

,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: