Min arbetsplats


Idag skulle jag ha fokuserat mycket på målandet, det har dock inte fungerat så bra. Varken jag eller ”mini-me” har sovit något vidare i natt och båda har varit rätt trötta under dagen. Nu på eftermiddagen så har jag fått lite tid till att påbörja Longing Hearts, part two, vilket var väldigt roligt!
Jag sitter oftast vid mitt köksbord när jag ritar, vilket jag gjort hela livet. Även om jag haft ett skrivbord att sitta vid har jag oftast valt att sitta vid köksbordet. Jag jobbar som bäst när både radion och diskmaskinen är igång samtidigt i bakgrunden, som att bruset framkallar inspiration hos mig. Nu för tiden hörs också någon annan i bakgrunden som övar på att ta höga toner, det har dock inte samma inspirerande effekt som det tidigare nämnda. Men det är också skönt att ta ett avbrott i målandet och ta en stund till att sitta tillsammans och leka. Uppdatering på målandet kommer!

,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: