Ny bild i galleriet och påbörjad beställning


Nu är Longing hearts part two också färdig och finns att kika på i mitt portfolio! Jag gillar verkligen färgerna i denna, det var väldigt roligt att jobba fram den och jag känner mig nöjd. Nu har jag påbörjat min första beställning, en porträttbild av en väninnas hund, håller tummarna för att den kommer bli bra! Denna gången valde jag att även göra skissen på Photoshop som omväxling, ska bli intressant att se hur det blir i slutändan.

,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: