Färdig med första beställningen!


Sedan förra inlägget har jag arbetat med min första beställning, och idag blev den äntligen klar! Jag har nu beställt hem den som tavla. När den kommer fram ska jag kontrollera så allt ser bra ut och sedan skicka den till min väninna som väntar. Det är första gången jag gör ett porträtt av ett husdjur så det var både roligt och svårt. När allt är klart och min vän fått tavlan kommer jag lägga upp resultatet här! Ha det så gott tills vidare!

,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: