Låg motivation men fortsatt arbete


Den senaste tiden har varit jobbig då min motivation varit ganska låg. Jag har dock påbörjat flera potentiella bilder till mitt senaste album ”Less is more” som jag ser fram emot att få publicera! Till veckan får jag hem min beställning som jag ska kontrollera för att sedan skicka till min väninna som ivrigt väntar på sin tavla.

Så vad gör jag för att återfå lite motivation? Det är inte så mycket att göra mer än fortsätta rita, ta pauser, se sig omkring efter olika scenarios som inspirerar, umgås massvis med mitt barn och träna. Vad gör ni när ni får en art-block? Eller en olust till att göra det som ni vanligtvis tycker om? Mitt tips till alla är att ta en paus och återhämta lite energi, gärna utomhus, och försöka koppla bort alla måsten som ligger och trycker i bakhuvudet. Tillåt er själva en stund av bara avslappning och tacksamhet, jag ska också försöka med det i här i föräldra-kaoset!

,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: