Första beställningen hemma!


Åh jag är så glad, min första beställning som jag jobbat med och skickat efter via Smartphoto har äntligen kommit hem. Jag var väldigt nervös över hur det skulle se ut när bilden väl skulle omformuleras till en fysisk tavla, men den blev verkligen bra! Så nöjd. Nu inväntar en förhoppningsvis skön påskhelg med massa ny inspiration, för att till veckan leverera hem denna goding till sin ägare. Glad påsk på er!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: