Ny bildserie och inspo


Här om kvällen fick jag inspiration till att göra enklare djurbilder med naturnära färger för att ge djup och känsla! Min tanke är att jag i framtiden ska beställa hem dessa i A5-format och klä mitt barns rum med. Hoppas kunna lägga ut en större serie snart i galleriet!

Min inspiration nu för tiden kommer från studio ghiblis Porco rosso och Ponyo som båda går att se på Netflix. Jag inspireras verkligen av historierna och den enkla stilen som är typiskt för människorna i filmerna samtidigt som massor av detaljer läggs på naturen omkring!

,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: