Nya bilder i galleriet!


Äntligen har jag lyckats lägga upp lite nya bilder! Det här är starten på min serie med barnbilder som ska innehålla mer färger med tydliga konturer, mjuka linjer och massa liv. De här bilderna har varit väldigt roliga att jobba på och jag har kunnat måla med ett helt annat lugn än jag tidigare gjort. Jag spenderade en hel del tid med att testa olika tekniker för att få till form och färg och google har verkligen varit användbart för att hitta referensbilder.

Det känns väldigt skönt att kunna skapa något helt eget. Jag har skrivit ner massvis med nyckelord som jag kan använda för att skapa fler versioner av just den här stilen. Nästa koncept jag ska ge mig in på tror jag blir namnskyltar i Pokémon-tema. Vi ses om ett tag, ta gärna en kik i galleriet!

,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: