Priser och villkor


Priset varierar

Priset på din tavla baseras på vilket format du önskar att den ska komma i. I dagsläget har jag ett fast pris på mina bilder på 100 kr. Mina bilder går att beställa som tavlor i tre olika format och i två olika storlekar.

Poster i svart ram:
20 cm x 30 cm 339 kr,
30 cm x 45 cm 400 kr

Canvastavla:
20x 30 cm 359 kr,
30 x 45 cm 490 kr

Aluminiumtavla:
20 x 30 cm 490 kr,
30 x 45 cm 549 kr

I dagsläget tar jag emot beställningen med önskat format, tar emot betalning via swish och beställer hem bilden till er. Jag lägger till spårning på beställningen så att jag kan se att den kommer fram till er.

Ångerrätt och återbetalning

Ni har två veckors ångerrätt vid köp av tavlan, vilket börjar gälla från dagen då ni hämtar ut den från ombud. Skulle ni ångra ert köp kommer ni få behöva skicka tillbaka tavlan, och ni kommer att återbetalas priset som ni betalat för den.

Betalsätt

I dagsläget tar jag emot betalning via Swish. Betalning behöver ske i samband med beställning. När jag mottagit beställningen och betalningen kommer jag skicka bekräftelse via mail till er så att ni vet att beställningen är bekräftad!

För att det ska kännas tryggt att handla på det här viset rekommenderar jag att ni sparar all mail-kontakt som vi haft samt att ni även sparar en bild på swish-betalningen där det framgår att ni betalat för er bild!